Obțineți transport gratuit la comenzi peste 1471,66 lei. DHL Express rapid, de asemenea, disponibil.
De ce decorațiuni din lemn?

De ce decorațiuni din lemn?


Lemnul este un material popular pentru decorațiunile de perete. Aici veți găsi decorațiuni din lemn, cum ar fi tablouri de perete suspendate, panouri de perete și hărți de perete. Ramele foto din lemn sunt, de asemenea, accesorii populare.

Lemnul este un material natural cu o textură unică pentru fiecare piesă. Obiectele din lemn sunt foarte durabile și adesea durează o viață întreagă, ceea ce le face o moștenire foarte populară și prețioasă. Decorațiunile din lemn adaugă căldură și originalitate oricărei încăperi. În cazul decorațiunilor pentru casă, decorațiunile de perete din lemn vor adăuga un aspect clasic și confortabil spațiului dvs. de locuit. Diferitele combinații de culori ale decorațiunilor noastre moderne din lemn sunt disponibile pentru a se potrivi cu stilul apartamentului sau biroului dumneavoastră. Prin urmare, fiecare dintre decorațiunile noastre de perete este o operă de artă individuală.

Decorațiunile din lemn pot fi, de asemenea, un cadou minunat pentru prieteni și familie. Sunt cadouri unice și grijulii care pot fi prețuite ani de zile și care vă vor oferi o amintire de durată. Decorațiunile din lemn pot fi potrivite pentru tot felul de ocazii, de la decorațiuni de Crăciun la cadouri pentru zile de naștere, inaugurarea casei și chiar nunți (noi numim a 5-a aniversare o nuntă din lemn).

Decorațiunile din lemn sunt, de asemenea, o alegere excelentă pentru cadourile corporative. Hărțile de perete din lemn pot fi personalizate în funcție de cerințele clientului (text, logo-ul companiei, alte elemente).

La 68travel™, ne străduim să creăm decorațiuni de perete de calitate, tăiate cu laser și finisate manual, care inspiră - cadouri care vor fi apreciate timp de generații. Decorațiunile din lemn sunt perfecte pentru oricine dorește să își înfrumusețeze spațiul cu ceva special.

Asistență fiabilă

Asistență rapidă, servicii de garanție și returnări ușoare. Garanție pe viață pentru produsele noastre din lemn.

4,8/5 rating mediu

Peste 6000 recenzii de la clienți din întreaga lume. 98% clienților ne recomandă.

Comenzi personalizate

68travel este un producător original, ceea ce înseamnă că putem crea rapid comenzi personalizate.

Trăim pentru aventură

La 68travel ne place să călătorim și să explorăm. Ne străduim să folosim materiale naturale reciclate și să reducem utilizarea plasticului. 68călătoriți în jurul lumii »

Căutare

COOKIES

68travel, s.r.o. Vă solicită consimțământul pentru a utiliza datele dvs. în scopuri de publicitate și conținut personalizate, măsurare a publicității și a conținutului, statistici ale grupurilor de discuții și dezvoltare de produse, precum și pentru stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe dispozitiv.

Puteți ajusta setările făcând clic pe fiecare element. Pentru mai multe informații despre GDPR, vă rugăm să vizitați această pagină.

Puteți modifica modul în care sunt utilizate datele dvs. personale. Furnizorii au nevoie de permisiunea dvs. pentru a face următoarele: